Meny Stäng

2004

28 januari – Nybörjarprovning

Sture Klasén, föreningens egen testguru, Glenfarclas, Bruichladdich  

26 februari – Whisky of the World

Janne Groth,

  • Allied Domecq Maker´s Mark
  • Nikka Single Malt 10 y.o.
  • Canadian Club
  • Tullamore Dew
  • Laphroaig 10 y.o.  

13 maj – Choklad- och romprovning

Mats Sköld

Tastings Rom:

  • Havanna Club 7 y.o.
  • Saint James Vieux
  • Mount Gay Extra Old
  • Appleton Estate Extra

Ren choklad:

  • Valrhona Manjari 64%
  • Criollo – Chocovic Equador 71%
  • Forasteros – Valrhona Caraibe 66%
  • Trinitario – Amedei Toscano 63%
  • Chocovic Venezuela 71%
  • Criollo – Michel Cluizel 66%
  • Hacienda Conception, plantagechoklad
  • Diverse praliner från Chokladfabriken

Bra länk: http://www.chokladsajten.com  

9 september – Cognac provning

Folke Andersson, Chief Blender Vin & Sprit Grönstedts grundsortiment:

VS ***, VSOP Monopole, VO, XO, Extra  

18 november – Whiskyprovning

Christina Nordlöf, Brand Ambassador för Glenmorangie plc

  • Glenmorgangie 10 y.o.
  • Glenmorangie Burgundy Wood Finish
  • Glenmorangie 18 y.o.
  • Ardbeg ten
  • Ardbeg Uigeadail